HMV rendszer áttekintése Bemutatkozás Egyedi gyártású rendszerelemek bemutatása Saját rendszer méretezése és építése Árlista az egyedi gyártmányokról
Hogy a legolcsóbb? Napkollektor típusok összehasonlítása Egy mûködõ rendszer bemutatása Saját rendszer árkalkuláció Linkajánló

Linkajánló:

 

www.zpok.hu/ekoku
Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület honlapja, amely szervezésében az érdeklõdõk egynapos elméleti és gyakorlati bemutatón vehetnek részt, segítve a rendszer saját kezû megépítését.
Cím: 2500 Esztergom,  Bajcsy-Zsilinszky u. 4. 
Tel: 33/400-150
ekoku@invitel.hu
www.scoraigwind.com/books/ Csináld-magad szélenergia hasznosítás angol nyelvû elméleti és gyakorlati ismertetése. 
www.carbonarium.com Az Egyesület célja a KÖRNYEZET- ÉS TERMÉSZETVÉDELEM, a globális éghajlatváltozás elleni küzdelem, ezen belül is a széndioxid kibocsátással járó tevékenységek figyelemmel kísérése, kommunikálása, illetve a széndioxid kibocsátása csökkentésének kidolgozása. Az Egyesület közcélú tevékenységeket támogat.
http://homline.mine.nu/data A Budakeszin épült ÖKO-ház napkollektoros rendszerének különbözõ pontjain mért pillanatnyi valós értékeket lehet itt leolvasni. 
www.naplopo.hu A témában a legtöbb információt tartalmazó honlap. Letölthetõ gyártói adatlapok, tervezési segédlet, termékismertetõk.
www.napelem.hu Napelemek, szélkerekek és a hozzátartozó kiegészítõk forgalmazása.
www.solarlack.com Az abszorberlemez bevonására használt szolár lakk beszerzési forrása.
www.napmester.hu/drain-back.htm Visszaeresztõs rendszer bemutatása és elõnyei. Tárolt változat
www.nap-kollektor.hu Különbözõ napkollektoros rendszerek és rendszerelemek bemutatása, összehasonlítása (köztük a drain-back rendszer is).
www.heizer.hu A német Heizer gyártmányú indirekt víztárolók magyarországi forgalmazója
www.szakszer.hu A szlovák Drazice gyártmányú indirekt víztárolók magyarországi forgalmazója

 
 

<<<< vissza az elsõ oldalra